Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Kryogenní zmrazení a uchování spermatu a embryí

Ponoření do kapalného dusíku nebo dusíku v plynné fázi má za následek velmi nízké teploty (mezi -135 °C a -196 °C), umožňuje ochranu a krátkodobé nebo dlouhodobé zachování skladování biologických materiálů, jako jsou například savčí buněčný linie nebo tkáň.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.