Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Deoxygenace a inertizace z cisterny

Vytváření inertní atmosféry prostřednictvím kontroly hladiny kyslíku ochrání potravinářské výrobky před oxidací, kazí a pomáhá zachovat jejich chemického složení.

Air Liquide řeší tento problém využitím inerticaze, pokrývání a postřiku, který odstraňují nebo minimalizují kontakt se vzduchem a odstranění nežádoucího kyslíku, který je již přítomný v produktu. To má za následek delší dobu použitelnosti a uchovávání důležitých vlastností, jako je chuť, barva a textura. Naše inertizačné řešení jsou navrženy tak, aby vyhovovali potřebám zákazníků na kontrolu oxidace a mohou být integrovány se systémy na zpracování a balení.

Značky

Využívaná technická zařízení

Dodáváme širokou škálu zařízení pro bezpečné používání potravinářských plynů na výrobní lince. Tyto zařízení byli vyvinuté společností Air Liquide a dedikované systém VESTAL ™, který vytváří inertní nebo ochrannou atmosféru, zlepšuje kvalitu a bezpečnost výrobků, jakož i chrání před kyslíkem a vlhkostí.

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.