Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Povrchové zmrazení před krájením a sekáním

Krájený nebo nasekaný maso, ryby a sýry můžou být pro proces balení náročné. Naše řešení integrující kryogenní povrchové zmrazení do stávajících procesů s cílem snížit ztráty a zlepšení hygieny, výnosu, vzhledu a kontroly hmotnosti vedou k výraznému zvýšení účinnosti. Air Liquide je flexibilní v systému využívající buď tekutý dusík nebo tekutý oxid uhličitý, které lze snadno přizpůsobit jakémukoliv požadavku produkce povrchového zmrazování, krájení a dělení .

Naše řešení může zvýšit rychlost kráječe / děliče až o 50 procent. Nahrazením ručního řezání s tímto automatickým procesem, můžete zlepšit bezpečnost na pracovišti a celkovou produktivitu.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.