Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Povrchové zmrazení pro proces vytvrzování

V průběhu celého procesu složitých vícevrstvých výrobků, může být nezbytné vytvrzení tvaru některých zvláště měkkých komponentů, jako jsou pudink, džem, pěna, krémová náplň, zmrzlina, atd. před dalším procesem, aby se zabránilo míchání složek a aby se zachoval konečný tvar výrobku.

Řešení Air Liquide v oblasti kryogenního zmrazování pro vytvrzení produktů je nákladově efektivní způsob, jak rychle zpevnit povrch výrobku snížením její povrchové teploty pomocí kryogenního chladícího média (buď dusík nebo oxid uhličitý).

Naši specialisté vyvinuli kryogenní mrazicí tunel a ponorné mrazničky, který rychle povrchově zmrazí vnější část výrobků při velmi nízkých teplotách. Mohou být snadno integrovat do jakéhokoliv výrobní linky.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.