Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Povrchové zmrazování před glazováním

Vodní glazování se obvykle provádí na kuřecích a mořských produktech, aby se zabránilo dehydrataci, která může mít za následek spálení mrazem a oxidaci povrchu během skladování zmrazených boxech. Tento postup také dává výrobku krásný lesklý povrch.

Řešení Air Liquide v oblasti kryogenního zasklení je velmi efektivní z hlediska nákladů, protože vytváří chladnější teploty na povrchu výrobku, což zlepšuje výtěžek zasklívání a poskytuje silnější a homogennější vrstvu ledu na ochranu produktu.

Naši odborníci vyvinuli řešení kryogenního zmrazovacího tunelu, který může rychle uskutečnit povrchové zmrazení produktu před postřikem nebo ponořením do studené vody. Výhodou je možnost snadné integrace do jakéhokoliv výrobní linky.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.