Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Regulace teploty směšování/mletí

Air Liquide poskytuje širokou škálu horních a dolních kryogenní ch vstřikovacích systémů, které jsou ideálním řešením pro regulaci teploty masa, mořských plodů, těsta a řadu zpracovaných potravin v průběhu jejich smíšení, míchání, převracení, hnětení nebo mletí a zároveň pomáhá zlepšovat produktivitu. Air Liquide bude vyvíjet vlastní řešení vaše zařízení a splňovali vaše požadavky na chlazení.

Mimo jiné, inovativní technologie spodního kryogenního vstřikování zabezpečuje vstřikování buď kapalného dusíku (LIN) nebo kapalného oxidu uhličitého (LCO2) do spodní části mixéru nebo mlýnku přes více vstřikovacích míst, aby bylo zaručeno správné pronikání. Výhodou je zlepšení jednotného řízení teploty, poskytuje lepší tvarování, vyšší kvalitu a vyšší propustnost.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.