Přejít k hlavnímu obsahu
Potravinářský průmysl
Vyberte krok, kterým Air Liquide zasahuje do vašeho hodnotového řetězce.

Zchlazování a zmrazování

Ve srovnání s tradičním mechanickým chlazením a zmrazovací technologií, kryogenní chlazení potravin nabízí silné výhody, pokud jde o kvalitu výrobku, který je rozhodující pro přidanou hodnotou komplexní ch nebo křehkých produktů. Rovněž pokud jde o zvýšení produktivity, větší flexibilitu procesů zejména pro malé a střední výroby výstupy, snížené požadavky na investice a optimalizaci iniciativy leteckých společností.

Air Liquide nadále poskytuje průmyslu nové technologie, které mění způsob, jakým se chladí nebo zmrazuje mnoha druhů potravinářských výrobků. Napomáháme tak svým zákazníkům, aby mohli splnit své požadavky na zpracování a zároveň mohli udržovat své náklady pod kontrolou.

Značky

Plyny

Zdroje

Bezpečnostní listy

Proč si vybrat nás?

  • 01

    Certifikované plyny

    Produkty Air Liquide splňují v České republice nejvyšší standardy pro bezpečnost a kvalitu potravin.

  • 02

    Sledovatelnost

    Na všech stupních výrobního řetězce potravin udržujeme shodu se zásadami hygieny potravin za použití pravidel HACCP.

  • 03

    Průmyslová odbornost

    Air Liquide neustále zlepšuje a vynalézá nové aplikace a zařízení pro potravinářský průmysl, které řeší vznikající problémy v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.